Mora na operaciju: Poznato zdravstveno stanje Srđana Đokovića

Prebačen na odeljenje ortopedije sa prelomom kosti nadlaktice i ramena

28.04.2024. 20:27
  • Podeli:
srdjan djokovic-662e950b76661.webp Foto: R.Z./ATAImages

Srđan Đoković (63) primljen je danas sa povredama nadlaktice i ramena u Urgentni centar u Beogradu, potvrđeno je Sport Klubu iz izvora bliskih porodici našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića.

Đoković senior je, saznaje Sport Klub, prebačen na odeljenje ortopedije sa prelomom kosti nadlaktice i ramena.

Izvor pomenutog portala potvrđuje da su povrede kod oca najboljeg tenisera sveta takve da će on morati da bude operisan i potom zadržan na bolničkom lečenju.

„Sportal“ kao uzrok povreda navode pad sa stolice u trenutku kada je Đoković hranio ptice.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()