Naslednici Siniše Mihajlovića stigli u Beograd: Unuka legendarnog sportiste prvi put u Srbiji

Detalj na rancu koji je nosio sin pokojnog Siniše, oduševiće navijače Crvene zvezde

02.10.2023. 20:26
  • Podeli:
Siniša Mihajlović-639dba71daf6e.webp Foto: Profimedia

Naslednici legendarnog Siniše Mihajlovića, sin Dušan i ćerka Virdžinija sa svojom ćerkom, doleteli su danas u Beograd.

Virdžiniju, mlađu ćerku Siniše Mihajlovića, koja je doputovala sa naslednicom Vjolante Voljako, i njenog brata Dušana, dočekao je rođeni brat slavnog fudbalera na aerodromu Nikola Tesla.

Mihina unuka Vjolante, koja je pre nekoliko meseci napunila dve godine, sada je prvi put u Srbiji.

Brat Siniše Mihajlovića, Dražen, prvo je zagrlio unuku, a zatim se pozdravio i sa bratancem i bratanicom.

Virdžinija je doputovala u crnom uskom kombinezonu preko kojeg je nosila oversajz teksas jaknu, a detalj na rancu koji je nosio njen brat Dušan oduševio je mnoge.

Foto: Instagram/Prinstcreen/Virgimih

Naime, Dušan je na leđima nosio veliki crnu ranac na kojem su pored velikog grba Srbije i grba fudbalskog kluba "Crvena Zvezda" imao ispisane i inicijale svog pokojnog oca (S. M.) – sve to u crveno-belim tonovima, piše Telegraf.rs.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()