Nije dobar samo na fudbalskom terenu: Tadić nakratko promenio zanimanje, pa se pohvalio ulovom

Srpski fudbaler dobro se snašao u Istanbulu u novom klubu

31.10.2023. 15:59
  • Podeli:
profimedia-0817120592 dušan tadić fenerbahče-653d65ce619db.webp Foto: Profimedia

Pre obaveza sa reprezentacijom i klupskih obaveza u Fenerbahčeu protiv Trabzona Dušan Tadić je otišao na pecanje i nakratko promenio zanimanje.

Fener je to pokazao putem svojih društvenih mreža dok je Dušan, kapiten Srbije svratio do čamca na Bosforu.

I, ako je verovati snimku, dobro se snašao, jer je upecao kofu riba, obučen kao pravi ribolovac.

Fener je do sada bio nerešiva enigma za protivnike u Turskoj i u ostalim takmičenjima, pa od julskog poraza od Crvene zvezde u prijateljskoj utakmici, nema takmičarski nijedan poraz u sezoni.

Naredni meč igra protiv Trabzona četvrtog novembra, a posle toga Tadić bi trebalo da se priključi timu Srbije za prijateljski susret sa Belgijom i kvalifikacioni sa Bugarskom.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()