Baždarević za 'Niski start': Nemačkoj nije mesto među favoritima, Srbija nije svesna moći igrača

Emisiju 'Niski start' možete gledati nedeljom u 15.05 časova na UNA TV

21.11.2022. 16:14
  • Podeli:

Svetsko prvenstvo u fudbalu počelo je 20. novembra u Kataru, a specijalno za gledaoce UNA televizije i sve ljubitelje sporta, bivši fudbaler i aktuelni fudbalski menadžer Mehmed Mešo Baždarević bio je gost emisije “Niski start” gde je govorio o plasmanu reprezentacija na Mundijalu i kakve su prognoze i šta bismo sve mogli da očekujemo tokom borbe za titulu.  

"Neobično je kada se igra Svetsko prvenstvo, neobična je i zemlja u kojoj se igra, ali ne slažem se sa kritikama svim koje su iznošene i onom da to nije fudbalska zemlja. Čim oni toliko ulažu u fudbal, treba ih pozdraviti i mislim da možemo da očekujemo da će biti jedno izuzetno kvalitetno prvenstvo. Reprezentacije istina, nisu imale dovoljno vremena za pripremu, ali igrači su u boljoj formi svakako sada nego na kraju sezone“, rekao je Baždarević.

O favoritima se priča uveliko, a negde se u javnosti najčešće može čuti da su glavni favoriti reprezentacije Argentine i Brazila, sa tim je saglasan i Baždarević. 

"Mislim da su Argentina i Brazil među favoritima, rekao bih da će oni da obeleže ovo Svetsko prvenstvo. Nemačka je na svakom prvenstvu favorit, ali ove godine nemaju neku ekipu, pa ih ne bih svrstavao u favorite. Među favoritima je zasigurno Francuska, iako imaju puno problema sa povredama. Posle njih, Belgija i Holandija, ništa od toga ne bi bilo iznenađenje da i oni daleko doguraju. Mislim da Hrvatska isto treba da bude favorit, imaju dobru ekipu, tradiciju, treba ih uzeti za ozbiljno", rekao je Baždarević i dodao: 

"Srbija ima izuzetnu ekipu, ne znam da li su svesni da imaju moćne igrače u svim linijama. Njima fali iskustvo igranja na velikim takmičenjima, ali trebaće im i sreće da im se poklope neki momenti, da ne bude povreda. Ali Srbija može takođe da iznenadi i daleko dogura na ovom Svetskom prvenstvu", smatra ovaj fudbalski stručnjak.

Zbog čega je dobro igrati „zimski“ Mundijal? Zašto su selektori nezadovoljni igranjem u novembru? 

Koji bi igrač mogao da obeleži Svetsko prvenstvo u Kataru? 

Dolaze li bolji dani za FK "Željezničar"?

Šta je još Mehmed Mešo Baždarević rekao domaćinima emisije Ani Strizić, Vladimiru Đorđeviću i Denisu Huseinbegoviću pogledajte u video snimku.

Prethodne emisije "Niskog starta" možete pogledati na ovom linku. 

Gledaoci u Srbiji UNA TV mogu gledati putem MTS-a (na poziciji 125), Orion Telekom-a (na poziciji 11),  BeotelNet-a (na poziciji 9), Supernove (na poziciji 25), YettelHipernet TV platforme (na poziciji 19), Sat Cable (na poziciji 47), KBC NET-a (na poziciji 11) i NEXT-a (na poziciji 24).  

Gledaocima u Bosni i Hercegovini UNA TV je dostupna putem MTEL-a (na poziciji 22), BlicNET-a (na poziciji 19), Elta Kabel-a (na poziciji 15), Telrad-a (na poziciji 19), HomeTV – Eroneta (na poziciji 11), MAX TV-a (na poziciji 21), WIRAC-a (na poziciji 22), KALDERA KDS-a (na poziciji 15), MUX D digitalnog emitovanja (na poziciji 2), TERC KTV-a (na poziciji 130), MEDIASKY-a (na poziciji 25).  

Takođe, gledaoci u Hrvatskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini mogu gledati program UNA TV putem UNA - SMART TV APP.  


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()