'Niski start' - intervju sa Ronaldinjom: Srbiji i Hrvatskoj će biti teško, vreme je da Brazil osvoji Mundijal

Svake nedelje u terminu od 15:05 - emisija 'Niski start' na televiziji UNA

17.10.2022. 13:11
  • Podeli:

Emisija "Niski start", koja je emitovana u nedelju, 16. oktobra na UNA televiziji, donela je pred gledaoce pravu ekskluzivu - intervju sa legendarnim Brazilcem Ronaldinjom koji je svojim maestralnim fudbalskim veštinama i zaraznim osmehom osvojio celi svet.

"Vratio sam se normalnom životu i veoma sam srećan zbog toga. Prestao sam da igram fudbal kada sam se ostvario u potpunosti. Ostvario sam sve svoje snove“, rekao je Ronaldinjo za emisiju "Niski start" i iskreno poželeo da Brazil ponovo osvoji Mundijal. 

Šta radi od kada je otišao u sportsku penziju?

Kako je izgledao boravak u zatvoru?

Može li Srbija pobediti Brazil u Kataru?

Odgovore na sva ova pitanja možete saznati u video intervju koji je sa legendarnim Ronaldinjom napravila urednica emisije "Niski start“ Ana Strizić.

Svake nedelje u terminu od 15:05 tri šarmantna i dobro informisana sportska komentatora iz regiona Srbije, BiH i Hrvatske premotavaju prethodnu sportsku nedelju komentarišući najinteresantnije događaje. 

Najavljuju regionalne derbije, košarkašku ABA ligu, teniske i atletske turnire i ostala takmičenja.

Domaćini emisije su Ana Strizić, Vladimir Đorđević i Denis Huseinbegović.  
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()