Njen život se razlikuje od većine žena fudbalera: Ko je misteriozna supruga Dušana Tadića?

Nema je u javnosti, ne hvali se raskošnim životom

17.06.2024. 11:43
  • Podeli:
dragana tadic (2)-667004bed3e5b.webp Foto: Facebook/Printscreen/Dragana Dragana

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije, Dušan Tadić, već dugo je u skladnom braku sa suprugom Draganom. Ona ne voli da se javno eksponira, čuvaju svoj privatni život od javnosti prilično uspešno. Tako je odlučio u želji da privatni život nikad ne izlaže javnosti, a isto važi i za decu, koju ne prikazuje na društvenim mrežama.

Dan nakon meča sa Engleskom, najviše se priča o kapitenu Dušanu Tadiću. On nije igrao od početka, privukao je mnogo pažnje izjavom o tome da je najspremniji igrač tima.

Teško mu je palo što nije bio starter, odgovorio je i Dragan Stojković na to. Čak je i za holandske medije Tadić pričao o tome.

Retkost je da Tadić ovako izlazi u javnost, a zanimljiva je i njegova životna priča. Poznato je da je već godinama u skladnom braku i da je ponosni tata.

Dušan Tadić je od 2013. oženjen Draganom Vukanac, s kojom ima troje dece. Imaju sinove Petra i Veljka i ćerku Taru, a upoznali su se još dok je Tadić igrao za FK Vojvodina.

"Vodim porodičan život. Decu vodim u vrtić, kad se vratim sa treninga predveče se poigramo. Ubrzo posle dece zaspim i ja", izjavio je kapiten jednom prilikom.

Tadiću profil na mrežama služi isključivo za fudbalske objave, ponekad se javi sa odmora, ali sam - ne želi da porodicu izlaže očima javnosti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()