Oglasila se Zvezda o stanju Miroslava Raduljice nakon saobraćajne nesreće: Vozač pobegao sa lica mesta

Automobil Volvo udario je u motocikl Dukati koji je vozio srpski košarkaš

24.08.2023. 15:52
  • Podeli:
Raduljica profimedia-0732372500-64e760b2718c4.webp Foto: Profimedia

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Miroslav Raduljica je pre neki dan objavio da će okašiti patike o klin.

Pojavila se vest u medijima da je košarkaš Crvene zvezde Miroslav Raduljica učestvovao u saobraćajnoj nesreći kod restorana Košuta u Beogradu.

Automobil Volvo udario je u motocikl Dukati koji je vozio Raduljica. On ima oguljotine, nije tražio Hitnu pomoć.

Zvezda se oglasila nakon saobraćajne nesreće bivšeg košarkaša, piše Telegraf.rs.

"Miroslav Raduljica je dobro,nema nikakvih povreda, do saobraćajne nesreće je došlo tako što je automobil prošao na znak stop i udario u motor našeg igrača", rekli su iz ovog kluba.

Kako Zvezda navodi vozač automobila je pobegao sa lica mesta.

Raduljica prethodne sezone nije odigrao puno mečeva za prvi tim Zvezde. U 8 mečeva u oba takmičenja postigao je ukupno 20 poena i uhvatio 4 skoka za 48 minuta, pa je posle takve sezone penzija bila logičan sled događaja.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()