Oglasio se Jarni: To što me je Bruno Petković nazvao klovnom dosta govori o njemu

Zna li igrač Dinama s kim ima posla?

15.02.2024. 18:17
  • Podeli:
robert_jarni_hns -65cdcd6eb515f.webp Foto: HNS

Robert Jarni se nije medijski oglašavao otkako je buknula afera oko njegove izjave da će u utakmici Lige konferencija između Betisa i Dinama iz Zagreba navijati za španski klub. Situacija je eskalirala do te mere da je zbog svoje izave smenjen, jednoglasnom odlukom, s pozicije selektora hrvatske U17 reprezentacije, a ćutanje je prekinuo posle izjave Bruna Petković koji ga je nazvao klovnom.  

"Nisam rekao ništa loše. Nisam nikada igrao u Dinamu. Neki su pogrešno protumačili moje reči pa sada kažu da to nisam smeo da kažem jer sam selektor", prenosi Jarnijeve reči "Estadio Deportivo" koji naglašava da je Jarni rekao kako ne želi na tu temu detaljije da priča.

Malo detaljnije je ipak rekao Jarni, u intervjuu za "Večerni list": 

"Nisam rekao ništa loše, naprotiv. Rekao sam da imaju dobre igrače. A to da sam klovn? To najviše govori o onome ko je rekao tako nešto, o Petkoviću. Pa, nego za koga ću da navijam? Betis je ipak moj klub. U njemu sam proveo tri divne godine, a u Dinamu nisam igrao. Ne znam ko bi mogao to da mi zameri. Ja sam uz sve to i hajdukovac u srcu".

Petković bez poštovanja prema legendama

Izjava legendarnog hrvatskog fudbalera, do danas selektora mlađe nacionalne selkcije, uznemirila je i aktuelnu zvezdu Dinama i hrvatskog reprezentativca Brunu Petkovića, koji je Jarnija nazvao klovnom.

"Stvarno je to rekao? Ako je tako rekao, ako to misli, onda je on klovn. Ljudi koji predstavljaju hrvatsku državu, a ne navijaju za hrvatski klub, su obični klovnovi. Slobodno to napišite. Čovek koji navija protiv hrvatskog kluba u Evropi, a Hrvat je, to je klovn", rekao je Petković na konferenciji za medije uoči prvi meč sa Betisom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()