Oglasio se Mbape nakon vesti da želi da napusti Pari Sen Žermen

Francuz želi da ostane u PSŽ-u

14.06.2023. 09:00
  • Podeli:
Kilijan Mbape-641998483d41d.webp Foto: Profimedia

Pismo Kilijana Mbapea koje je procurilo u javnost, a gde kaže da neće produžiti ugovor sa Pari Sen Žermenom, glavna je fudbalska tema svih svetskih medija.

Mbapoeov ugovor ističe sledećeg leta i moći će bez problema da bira novi klub, mada je Le Parisijen objavio da će već ovoga leta preći u Real iz Madrida.

Međutim, Mbape se oglasio putem Tvitera i demantovao je ovu vest - te jasno stavio do znanja gde će igrati sledeće sezone.

"Laži! Što su veće, to se više šire! Već sam rekao da ću sledeće sezone nastaviti da igram za PSŽ, gde sam srećan", poručio je Francuz.

S druge strane, Mbape možda i želi da ostane. Međutim, pitanje je da li će PSŽ rizikovati da ga pusti sledeće godine kao slobodnog igrača i ne zaradi ništa.

 

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()