Angelina Topić osvojila sedmo mesto na Svetskom prvenstvu u Budimpešti

Angelina Topić nije uspela da preskoči 1,97 m

27.08.2023. 21:31
  • Podeli:
angelina topić tanjug ap-64e87dc66adff.webp Foto: Tanjug/Ap/David J. Phillip

Srpska atletičarka Angelina Topić osvojila je sedmo mesto u disciplini skok uvis na Svetskom prvenstvu koje se večeras završava u Budimpešti. 
Topić je iz prvog pokušaja preskočila visine 1,85 i 1,90. 

Iz drugog pokušaja je preskočila 1,94 i već tad obezbedila mesto među osam najboljih na planeti, jer je sedam finalistkinja otpalo do visine 1,94. 

Angelina Topić, međutim, nije uspela da preskoči 1,97 m, što je njen lični i državni rekord, pa je ostala na kraju sedma na planeti. 

U poslednjem pokušaju je bila veoma blizu, ali nije uspela da uđe među najbolje četiri. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()