Angelina Topić stigla u Srbiju: Dečko joj priredio genijalan doček, ona na ivici suza

Srpkinja je nova prvakinja sveta u atletici

03.09.2024. 11:50
  • Podeli:
angelina topic M.M.ATAImages-66d6d61e013a7.webp Foto: M.M. ATAImages

Srpska atletičarka Angelina Topić je nova prvakinja sveta u atletici u juniorskoj konkurenciji, pošto je slavila na prvenstvu u Limi čime je na sjajan način zaokrtužila juniorsku karijeru.

Angelinu su kao šampionku dočekali na aerodromu posle puta iz Perua. Dobila je cveće od predsednika Srpskog atletskog saveza Veselina Jevrosimovića, kao i od selektora Edina Zukovića, a fenomenalan gest imao je njen dečko, Aleksa Tomić, koji je takođe srpski atletičar.

On je Angelinu sačekao na aerodromu sa posebnom porukom. Odštampao je fotografiju šampiona sveta i Olimpijskih igara na 100 metara - Nou Lajlsa, koji je imao čuvenu konferenciju kada je pričao o NBA šampionima i nelogičnosti da sami sebe zovu šampionima sveta.

"Svetski šampion čega?",  pisalo je na papiru koji je Tomić doneo pred Angelinu uz sliku najbržeg čoveka planete.

Ovo je ona podelila na svom Instagram nalogu što je pokazalo da je oduševljena njegovim potezom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()