Atletski miting u Beogradu: Milica Gardašević najbolja u skoku u dalj

Takmičilo se 150 atletičara iz 35 zemalja sveta

15.02.2023. 21:07
  • Podeli:
milica gardašević strahinja aćimović tanjug-63ed3b562560a.webp Foto: Strahinja Aćimović Tanjug

Osmi atletski 'Belgrade Indoor Meeting", uz učešće više  od 150 takmičara iz 35 zemalja, održan je večeras u dvorani na Banjici, a obeležile su ga Milica Gardašević pobedom u skoku udalj (6,69) i Britanka Britanka Dina Ašer - Smit najbolja u trci na 60 metara (7,13).

Armin Sinančević nije uspeo da pobedi u bacanju kugle, zauzeo je četvrto mesto (20 81), dok je Asmir Kolašinac bio šesti (20,36). 

Pobedio je Italijan Leonardo Fabri (21,53 m), a drugo mesto osvojio je Hrvat Filip Mihaljević (21,42 m).

Elzan Bibić je bio najbrži na 1.500 metara sa vremenom 3.39,16, a Strahinja Jovančević je zauzeo drugo mesto u skoku udalj (7,78), iza Bugarina Božidara Sarabojukova (7,82).

Miting su svečano otvorili predsednik Srpskog atletskog saveza (SAS) Veselin Jevrosimović i gradski sekretar za sport Nikola Penić.

Uz pune tribine , odličnu atmosferu i nove vizuelne efekte, Atletska dvorana na Banjici ponovo je zasijala u punom sjaju. Osmi Belgrade Indoor Meeting na kom je takmičilo preko 150 atletičara/ki iz 35 zemalja Evrope i Sveta uspešno je završen.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()