Atletski tim Srbije ide na SP u Glazgov: Ivane Španović nema u timu

Milica Gardašević jedina ima olimpijsku normu

23.02.2024. 12:36
  • Podeli:
Ivana Vuleta_Jadranka Ilić Tanjug-64030a09994b0.webp Foto: Jadranka Ilić / Tanjug

Atletsku reprezentaciju Srbije na Svetskom prvenstvu u dvorani u Glazgovu predstavljaće četiri atletičara, ali među njima nije i Ivana Španović.

Kako je saopštio Srpski atletski savez, uprkos tome što Španović i Milica Gardašević imaju ostvarene norme u skoku u dalj na šampionatu će učestvovati samo Gardašević.

Srbiju će predstavljati i bronzana sa Evropskog prvenstva u Minhenu, u skoku uvis, Angelina Topić, kao i na 60 metara prepone Milica Emini, državna rekorderka na 100 metara prepone, dok će se u trci na 1.500 metara takmičiti Elzan Bibić.

Svetsko prvenstvo u dvorani održaće se od 1. do 3. marta.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()