"Barakude" se počastile "ajkulama": Hrvati bolji od Crne Gore u prvom kolu na Olimpijskim igrama

Najefikasniji u redovima pobednika bio je Loren Fatović sa tri gola

28.07.2024. 21:06
  • Podeli:
oi 2024, vaterpolo reprezentacija hrvatske crne gore, 28 jul 2024 - foto Reuters-66a695fe90874.webp Foto: Reuters

Vaterpolo reprezentacija Hrvatske pobedila je danas selekciju Crne Gore rezultatom 11:8 (3:1, 2:4, 3:1, 3:2) u prvom kolu grupe A na Olimpijskim igrama u Parizu.

Najefikasniji u redovima "barakuda" bili su Loren Fatović sa tri, odnosno Luka Bukić, Rino Burić i Marko Žuvela sa po dva gola.

U redovima "ajkula" istakao se Bogdan Đurđić sa tri gola.

Ranije danas u grupi A, Italija je pobedila SAD 12:8, dok će se od 21 čas sastati Rumunija i Grčka.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()