Beograd domaćin velikog takmičenja: Na EP u tekvondou nastupićemo sa jednim od najmlađih timova

Šampionat Starog kontinenta će biti održan od 9. do 12. maja u Hali 1 Beogradskog sajma

25.04.2024. 13:22
  • Podeli:

Tekvondo trener Dragan Jović izjavio je danas da će reprezentacija Srbije na predstojećem Evropskom prvenstvu u Beogradu nastupiti sa jednim od najmlađih timova u Evropi.

EP u tekvondou će biti održano od 9. do 12. maja u Hali 1 Beogradskog sajma. Na EP će učestvovati ukupno 595 seniora i 167 paratekvondista iz cele Evrope.

U sali tekvondo kluba "Galeb" u Beogradu uspešno su održane pripreme paratekvondo i seniorske reprezentacije za predstojeće EP.

"Na EP ćemo nastupiti sa jednim od najmlađih timova u Evropi, sa prosekom od 20 godina i nemerljivom ambicijom da nastavimo da gradimo nasleđe uspeha koje smo započeli sa Milicom Mandić, Tijanom Bogdanović, Nadicom Božanić… i da budemo vetar u leđa mladoj Aleksandri Perišić, koja će nas predstavljati na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu", rekao je Jović.

Jović je trostruki najbolji tekvondo trener sveta i osnivač Tekvondo kluba "Galeb".

"Hvala svim takmičarima, trenerima i saradnicima na predanosti i radu koji su uložili u pripreme. Nastavljamo napred sa ogromnim samopouzdanjem i odlučnošću da ostvarimo svoje ciljeve", dodao je Jović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()