Bjelica: Želimo četiri pobede i plasman na završni turnir

Srbija se trenutno, uz meč manje, nalazi na 11. mestu

29.06.2023. 16:15
  • Podeli:
Odbojkašice Srbije-649d8d219fdb0.webp Foto: OSS

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće sutra od 8.30 časova u Suvonu protiv selekcije Nemačke drugi meč na turniru III sedmice Lige nacija.

Srbija je turnir u Savonu otvorila pobedom protiv Kine 3:1.

"Drago mi je što smo ovaj turnir otvorile pobedom protiv najjjačeg rivala na ovom turniru. Nećemo potcenjivati ostale rivale, a sutra nas očekuje veoma bitna utakmica protiv Nemačke, koja je na ovom turniru pokazala da zaista dobro igra. Fokusiraćemo se na našu igru i odigrati najbolje što umemo. Mislim da ćemo opravdati očekivanja", rekla je srpska odbojkašica Bojana Milenković, prenosi zvanični sajt OSS.

Srbija se trenutno uz meč manje nalazi na 11. mestu na tabeli sa 13 bodova.

"Želimo da ostvarimo sve četiri pobede da bi se plasirali na završni turnir Lige nacija. Nismo imali sreće na prva dva turnira. Nadam se da će sreća da se okrene u našu korist i da ćemo otići na završni turnir. Nemačka igra dobru odbojku ove godine. Mislim da smo spremne da ostvarimo sutra pobedu, a nadam se da će to da bude korak ka plasmanu na F8", izjavila je Ana Bjelica.

Srbija će u subotu od 3.30 sati igrati protiv Dominikanske Republike, a dan kasnije u isto vreme sa selekcijom Bugarske.

Plasman na završni turnir koji će biti odigran od 12. do 16. jula u Arlingtonu izboriće osam najbolje plasiranih selekcija.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()