Borislava Perić-Ranković: Osvojila sam medalju za kraj karijere

Za nju je ovo 32. medalja na velikim takmičenjima

04.09.2024. 15:00
  • Podeli:
borislava profimedia-66d852ba238a7.webp Foto: Profimedia

Srpska parastonoteniserka Borislava Perić-Ranković izjavila je posle plasmana u polufinale i osvajanja medalje na Paraolimpijskim igrama u Parizu da se lepo oseća i da joj je ovo odličje sa kojim završava karijeru.

Borislava Perić-Ranković je danas u četvrtfinalu pobedila pobedila Britanku Megan Šeklton 12:10, 9:11, 11:1, 10:12, 11:8. 

"Trudila sam se da ostanem u fokusu i probam da pružim pravi otpor. Ja jesam bila favorit, ali su oni mlađi. Nisam se dala, i to je urodilo plodom", izjavila je Borislava Perić-Ranković za RTS.

 Za srpsku parastonoteniserku ovo je 32. medalja na velikim takmičenjima.

 "Možda je i simbolično što sam je pobedila 3:2, jer mi je ovo 32. velika medalja u karijeri. Veoma se lepo osećam, medalja za kraj karijere. Daću sve od sebe i u polufinalu da prođem Kineskinju Jing Žou koja je bila bolja od Indijke sa kojom bih teže igrala", rekla je srpska parastonoteniserka.

 Polufinala su na programu 7. septembra od 10 časova.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()