Bošković u suzama: Htele smo u polufinale, da se borimo za svoju zemlju

Italijanke su bile bolje u tri seta

06.08.2024. 23:00
  • Podeli:
tijana boskovic reuters-66b28cb8925a7.webp Foto: Reuters

Jedna od najboljih odbojkašica sveta i naša reprezentativka Tijana Bošković vidno potresena je bila nakon poraza u četvrtfinalu Olimpijskih igara.

Srbija eliminisana u Parizu, nakon što je Italija bila bolja posle tri seta.

"Ne znam… Teško je da pričam, tužne smo zbog ovakvog ishoda i žao mi je što smo stale u četvrtfinalu. Htele smo u polufinale, da se borimo za svoju zemlju i za medalju. Uzalud je sad pričati, završila se utakmica posle prvog seta. Morale smo posle toga bolje", rekla je Bošković.

Odbojkašice Srbije su takmičenje na OI u Parizu završile na sedmom mestu.

Italija će u polufinalu OI u četvrtak igrati protiv Turske.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()