Bregar selektor rukometašica Srbije još četiri godine

Odlučeno na današnjoj sednici Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije

12.04.2024. 16:00
  • Podeli:
bregar tanjug ao-65774d26dd993.webp Foto: Tanjug/Bo Amstrup/Ritzau Scanpix via AP

Slovenački stručnjak Uroš Bregar ostaje selektor Srbije još četiri godine, jednoglasno je odlučeno na današnjoj sednici Upravnog odbora Rukometnog saveza Srbije.

“Zaista smatram da selektor Bregar i njegov stručni štab zaslužuju podršku da nastave da sprovode započeti proces rasta i napretka ženske seniorske selekcije Srbije. Zadovoljna sam kako su devojke igrale, naročito u ovom drugom delu kvalifikacija za EP i smatram da je Bregar najbolje moguće rešenje pod trenutnim okolnostima. Kontinuitet nije nešto na šta smo navikli javnost, ali želimo to da promenimo i da stanemo iza selektora i pružimo mu podršku još jednim mandatom. Verujemo u njihov rad i napredak je kod igračica toliko evidentan da smatram da je to najbolji pravac kojim dalje treba da idemo”, izjavila je predsednica Saveza Milena Delić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()