Čaba Silađi završio karijeru: Zadnja trka na Srbija openu

Najveći uspeh u seniorskoj karijeri bila mu je evropska bronza

12.03.2023. 08:19
  • Podeli:
Čaba Siladji-640d7d0d43d13.webp Foto: Profimedia

Jedan od najboljih srpskih plivača svih vremena Čaba Silađi završio je karijeru revijalnom trkom na Srbija openu u Beogradu.

Silađi je isplivao 50 metara, a simbolično uz njega su bile reprezentativne kolege Uroš Živanović, Kristijan Lakatoš, Uroš Nikolić, Velimir Stjepanović, Anja Crevar i Andrej Barna.

Silađi je državni rekorder na 50, 100 i 200 prsno, četiri puta je učestovao na olimpijskim igrama, učesnik je finala na svetskim i evropskim šampionatima u velikim bazenima.

Najveći uspeh u seniorskoj karijeri bila mu je evropska bronza na 50 prsno u 25 – metarskom bazenu na kontinetalnom šampionatu u Istanbulu 2009.godine.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()