Čelični Majk i jutjuber ukrštaju rukavice: Majk Tajson i Džejk Pol imaće borbu veka

Borbu 20. jula u Arlingtonu organizuje Netfliks

07.03.2024. 17:10
  • Podeli:
majk tajson profimedia-65e9e6cb0d367.webp Foto: Profimedia

Bombastična vest stigla je pre nekoliko trenutaka iz Sjedinjenih Američkih Država: dogovoren je bokserski meč u kojem će se u julu sastati Majk Tajson i Džejk Pol.

Boks meč između Tajsona i Pola će biti održan na stadionu NFL ekipe Dalas Kaubojsa koji prima 80.000 gledalaca i očekuje se da će biti krcat.

Borbu 20. jula u Arlingtonu organizuje Netfliks, a prema prvim projekcijama očekuje se da obojica boraca podele najmanje 100 miliona dolara.

Tajson (56) je nekadašnji svetski prvak i najpoznatiji nokauter u istoriji. U profesionalnoj karijeri od 1985. do 2005. je imao skor od 50 pobeda i 6 poraza, a u ring se vratio 2020. godine kada je njegova borba protiv još jedne legende Roja Džonsa proglašena nerešenom nakon osam rundi.

Pol (27) se proslavio kao jutjuber, a od 2020. godine je u profesionalnim bokserskim borbama. U deset mečeva upisao je devet pobeda, a jedini poraz mu je naneo Tomi Fjuri.

I dok je Tajson na društvenim mrežama samo kratko objavio da će ući u ring, Pol je dao svoje opširno mišljenje o borbi.

On je naveo da će ovo biti najveća borba 21. veka, te da mu je okršaj s najopasnijim čojekom na planeti jedan od koraka ka tituli prvaka sveta.

"Vreme je da pošaljem Čeličnog Majka na spavanje", zaključio je samouvereni Pol.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()