Crna Gora eliminisana sa Svetskog prvenstva

Miroslav Perković pamtiće ovo takmičenje zauvek

25.07.2023. 09:44
  • Podeli:
Crna Gora vaterpolo_Profimedia-64bf76980a9a3.webp Foto: Profimedia

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore eliminisana je sa Svetskog prvenstva u Fukuoki.

Posle triler završnice u četvrtfinalu je poražena od Grčke sa 9:10 (1:2, 3:4, 3:1, 2:3), pa će igrati za plasman od petog do osmog mesta.

Grci, s druge strane, nastavljaju borbu za medalju.

Pobednik je odlučen u zadnjem minutu meča. Prvo je Dimitrios Skumpakis iz vrlo teške pozicije pogodio za prednost svog tima - 10:9. 

Crna Gora je imala zadnji napad i šansu za produžetak, ali je Miroslav Perković u zadnjem napadu pogodio prečku iz zicer situacije. Slavlje Grka moglo je da počne.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()