Debakl protiv Šveđana: Hrvatski rukometaši doživeli najteži poraz na Igrama

Loši dani za hrvatski rukomet

02.08.2024. 19:15
  • Podeli:
rukometasi hrvatske reuters-66ad11d7b97c0.webp Foto: Reuters

Rukometna reprezentacija Hrvatske doživela je u petak popodne najteži poraz na Olimpijskim igrama, pošto su od njih bili bolji Šveđani rezultatom 38:27.

Hrvatima je ovo drugi poraz na OI, imaju isto toliko pobeda i u nedelju će igrati protiv Španije koja takođe posle 4. kola ima skor 2:2. U slučaju poraza skoro sigurno se vraćaju kući.

Počeli su Hrvati dobro, imali su i +4, ali su na poluvremenu gubili sa 18:15. Šveđani su potom napravili seriju 5:0 i otišli su na +8 (23:15), što je Kockastima bilo teško da sustignu.

Kada je na semaforu rezulstat stajao 29:20, bilo je jasno da će Švedska da pobedi.

Lukas Pelas je sa devet golova bio najbolji u redovima skandinavskog tima, dok je kod Hrvata Ivan Martinović postigao osam.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()