Dejan Savić u novim akcijama: Odabirom kluba mnoge iznenadio, a sebe poslovno ispunio

Legendarni vaterpolista, danas trener, sa Malte se preselio u izazovnije krajeve

16.11.2023. 08:37
  • Podeli:
dejan-savic-foto-dusan-milenkovic-ata-pixsell.jpg

Nekadašnji selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Dejan Savić nastaviće trenersku karijeru u Saudijskoj Arabiji i predvodiće ekipu Al Kadisija iz Al Hobara, vest je koja stiže iz novog kluba legende vaterpola. 

Bivši trofejni reprezentativac trenersku karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, koju je predvodio u nekoliko navrata i sa kojom je 2013. godine osvojio titulu šampiona Evrope.
Selektor Srbije bio je 10 godina, osvojio je ukupno 16 medalja, uključujući dva olimpijska zlata, jedno svetsko, tri evropska i šest Svetskih liga. 

Minulog leta radio je kao trener Slijeme sa Malte.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()