Đerona: Biće teško protiv Nemačke, utakmicu dočekujemo spremno

Ekipa mora da igra na višem nivou nego na utakmici sa Alžirom, smatra levi bek repezentacije Ilija Abutović

14.01.2023. 15:58
  • Podeli:
Đerona-63b68132b8f02.webp Foto: RSS

Nemačka ima igrače koji su puni samopouzdanja, biće teška borba, ali mi smo spremni i spremno dočekujemo sutrašnju utakmicu, izjavio je selektor muške rukometne repezetnacije Srbije Toni Đerona dan pre utakmice sa Nemačkom.

Rukometaši Srbije sutra od 18 časova igraju utakmicu drugog kola grupe E Svetskog prvenstva u Poljskoj i Švedskoj. U prvom kolu rukometaši Srbije bili su bolji od Alžira rezultatom 36:27.

"Na video analizi ovog jutra fokusirali smo se na odbranu šuteva selekcije Nemačke i akcija koje smo videli protiv Katara, ali u pripremnim duelima sa Islandom", izjavio selektor Đerona.

Levi bek repezentacije Srbije Ilija Abutović istakao je da ekipa mora da igra na višem nivou nego na utakmici sa Alžirom.

"Bolje poznajemo ekipu Nemačke nego selekciju Alžira. Dobro se spremamo, ali moramo da igramo na višem nivou nego juče i da se nadamo najboljem rezultatu. Ono što je sigurno jeste da nećemo odustajati i da ćemo se boriti svih 60 minuta bez obzira na razvoj situacije", zaključio je Abutović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()