Direktor Red Bula: Usmereni smo samo na sebe

Čuli smo da dolaze velike promene u Ferariju i Mercedesu kada se budemo vratili u Evropu, kaže član Red Bula

14.04.2023. 15:31
  • Podeli:
Formula 1-63f757ab5125f.webp Foto: Profimedia

Direktor Red Bulovog tima u Formuli 1 Kristijan Horner izjavio je da su svi u timu fokusirani samo na svoj tim, prenosi Skaj sport.

Austrijski tim je priznao da je budžet od 145 miliona prešap za 2,2 miliona dolara tokom 2021. godine, zbog čega je u oktobru kažnjen sa sedam miliona dolara i sa umanjenjem od 10 odsto na vreme za aerodinamička testiranja do oktobra 2023. godine.

Direktor Ferarija Frederik Vaser ranije je izjavio da smatra da je kazna previše blaga.

"Ekipa je obavila odličan posao tokom zime uz ograničeno vreme u aerotunelu za koje smo morali da razvijemo bolid i naravno da će to imati uticaja kasnije tokom godine i sledeće godine. Dakle, gledajući tri trke, mislim da je i dalje preuranjeno, u pogledu ove sezone to reći pošto ima užasno mnogo trkanja do kraja. Mnoge stvari mogu da se promene. Čuli smo da dolaze velike promene u Ferariju i Mercedesu kada se budemo vratili u Evropu. Sigurno da ništa ne shvatamo olako, koncentrisani smo na sebe, radeći najbolji posao u okviru ograničenja koja imamo", izjavio je Horner.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()