Dominacija se nastavlja: Posle zlata na SP, Vuleta slavila i na mitingu Dijamantske Lige

U svojoj kolekciji Vuleta do sada ima četiri osvojena Dijamanta, najprestižnija trofeja kada su u pitanju atletski mitinzi

02.09.2023. 14:45
  • Podeli:
Ivana Vuleta_Foto Tanjug_AP Photo_Matthias Schrader (2)-64e2632c134bb.webp Foto: Tanjug / AP Photo / Matthias Schrader

Najbolja srpska atletičarka Ivana Vuleta, posle osvajanja svetske titule, nastavila je sa pobedama i na mitingu Dijamantske Lige održanom danas u kineskom gradu Šiamen trijumfovala sa rezultatom 6.88m.

Ovo je Vuletina rekordna osamnaesta pobeda na mitinzima Dijamantske Lige, a finale Dijamantske Lige održava se u Judžinu 16. septembra.

"Zadovoljni smo pobedom kao i rezultatom s obzirom da je Ivana danas skakala iz skraćenog zaleta kako bi sačuvala snagu i svežinu za finale", istakao je trener Obradović.

U svojoj kolekciji Vuleta do sada ima četiri osvojena Dijamanta, najprestižnija trofeja kada su u pitanju atletski mitinzi.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()