Egonu se osvetila selektoru: Organizovala je loptu da pogodi Macantija u glavu

Posle nemilog događaja poznata odbojkašica nije mogla da bude hladnokrvnija

09.01.2024. 10:58
  • Podeli:
Paola Egonu-659d182332ee1.webp Foto: Profimedia

Čuvena italijanska odbojkašica Paola Egonu našla se u centru pažnje tamošnjih medija i to tokom meča njenog Vero Volej Milana protiv Trentina kog sa klupe predvodi trener Davide Macanti.

Egonu je sa Macantijem došla u sukob tokom Evropskog prvenstva 2023.  pa mu se sada "osvetila" s obzirom na to da je, tokom trećeg seta, direktno u lice pogodila bivšeg selektora.

Odbojkašica je uspela da probije blok jakim udarcem, a jedna protivnica je bila loša na prijemu pa je lopta pogodila Macantija direktno u lice. Trener se nalazio tik uz aut liniju.

On je posle neprijatnog udarca pokazao palac gore svojoj igračici dok Egonu nije uopšte reagovala na ono šta se desilo, uzela je loptu i otišla da ponovo servira.

Podsetimo, italijanska odbojkašica je odustala od reprezentacije zbog rasizma, ali i zbog selektora. Tako se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se čuje da je to njen poslednji meč za reprezentaciju Italije.

"Ne razumete, ne razumete. Opet su me pitali da li sam Italijanka. Ovo je moj poslednji meč za državni tim", rekla je Egonu tada.

Usledio je i sukob sa Macantijem koji joj je oduzeo mesto startera i žestoko je kritikovao, a nakon njegove smene došao je i njen povratak nacionalni tim.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()