Elzan Bibić pobednik Beogradskog polumaratona: Drugo najbolje vreme Srbije, ikada

Trčali su i amateri i profesionalci iz zemlje i sveta

26.11.2023. 11:27
  • Podeli:
Bibić-65631aec8fe57.webp Foto: Tara Radovanović/Tanjug

Elzan Bibić je pobednik Beogradskog polumaratona. Srpski atletičar je trku, od 21 kilomentar po ulicama Beograda, pretrčao za sat, dva minuta i 15 sekundi. Nije oborio državni rekord kako je želeo, ali je upisao drugo najbolje vreme ikada. Bibiću su ovog puta do rekorda nedostajale tri sekunde. 

Među 4.000 takmičara bila je veoma jaka konkurencija. Trčali su i amateri i profesionalci iz zemlje i sveta, a temperatura je bila veoma niska. 

Drugo mesto zauzeo je Muhamed El Gazari sa vremenom od jednog sata, tri minuta i dve sekunde.

Trka je krenula od Bulevara Kralja Aleksandra, preko Dorćola i Novog Beograda, pa nazad do Zelenog venca i Terazija gde je bio postavljen cilj. 

Pobednica u trci na 10 kilometara, u okviru Comtrade Beogradskog polumaratona, je Milica Tomašević.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()