F1 u Gradu greha: Las Vegas od 2023. u kalendaru trka

Jasno je da će to biti istinska groznica subotnje večeri, pošto će se trke među prestižnim kasinima i glamuroznim hotelima voditi subotom

06.11.2022. 12:00
  • Podeli:
F1 u Las Vegasu 1_F1-1667727804262.webp Foto: Formula 1

Formula 1 stigla je u Las Vegas u kom je viđen samo deo onoga što nas čeka naredne godine. Posle svega možemo da zaključimo samo jedno - biće ludo.

Od kada je američka Liberti Medija preuzela najprestižniju trkačku seriju na svetu, tendecija približavanja F1 publici u Sjedinjenim Američkim Državama je više nego jasna.

Osigurana je budućnost takmičenja u Ostinu, u kalendar je uvršten i Majami, a od sledeće godine u elitu se vraća i Grad greha - Las Vegas.

Od starta je bilo jasno da će to biti istinski spektakl, prava groznica subotnje večeri, pošto će se bitke među prestižnim kasinima i glamuroznim hotelima voditi subotom, a ne uobičajeno nedjeljom.

Kako bi dočarali šta nas očekuje 2023, čelnici F1 su organizovali žurku na kojoj se pojavio poker asova - Luis Hamilton, Serhio Perez, Džordž Rasel i Aleks Albon.

Iako ono što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu, bio bi greh ne preneti bar delić atmosfere. 

Vozači su limite svojih "mašina" prezentovali hiljadama fanova na čuvenom Stripu, rađene su "krofne", pržene gume, navijači su mogli da se oprobaju i u Pit stop izazovu, testiraju vožnju u simulatoru, slikaju se u bolidima...

"Bilo je sjajno već sada videti toliko zainteresovanih fanova na ulicama. Ne mogu da dočekam da vidim kako će biti kada karavan dođe u grad sledeće godine. Mada, već sada mogu da kažem da će biti ludo", nije krio oduševljene adut Mercedesa Džordž Rasel.

Trka na bulevarima Las Vegasa zakazana je za 18. novembar 2023.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()