Ferstapen najbrži u sprint trci uoči Velike nagrade Majamija u Formuli 1

Drugo mesto osvojio je Šarl Lekler iz Ferarija, a treće drugi vozač Red Bula Serhio Peres

04.05.2024. 21:16
  • Podeli:
maks ferstapen, 4 maj 2024 - profimedia-6636896834615.webp Foto: Profimedia

Vozač Red Bula Holanđanin Maks Ferstapen pobedio je večeras na drugoj sprint trci u sezoni, koja je vožena uoči Velike nagrade Majamija u Formuli 1.

Trostruki svetski šampion upisao je drugu sprint pobedu, a takođe je zadržao maksimalni skor na ulicama Majamija, pošto je slavio na prethodna dva izdanja trke.

Drugo mesto osvojio je Šarl Lekler iz Ferarija, a treće drugi vozač Red Bula Serhio Peres.

Trka za Veliku nagradu Majamiju vozi se sutra od 22 sata, a večeras u isto vreme na programu je zvanični trening.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()