Filip Filipović najbolji sportista 2021: Ostvarili smo svoje snove i ostavili nešto mlađima

Najbolji vaterpolista sveta, igrač grčkog Olimpijakosa, proglašen je za sportistu godine u Srbiji

27.12.2021. 12:44
  • Podeli:
Filip Filipović VSS-1665061948598.webp Foto: VSS

Filip Filipović je dobio priznanje za najboljeg sportistu Srbije u 2021. godini. Ujedno i aktuelni najbolji vaterpolista sveta, igrač Olimpijakosa, osvrnuo se na dobru godinu i uspešno leto.

- Olimpijska zlata su najveća priznanja ne samo za mene, već i za celu ekipu. Sa Tokijom smo zaokružili fantastičnu priču, ova generacija je sa mladim snagama na Olimpijskim igrama uspela nešto što je malo kome u istoriji sporta pošlo za rukom - rekao je kapiten Srbije Filip Filipović po uručenju nagrade u Beogradu.

Vaterpolista grčkog Olimpijakosa, koji je se sa drugarima i saigračima letos oprostio od nastupa za reprezentaciju Srbije, smatra da su on i njegova generacija sve rekli u bazenu i da su ostavili nešto i mlađim generacijama.

- Moglo je još nešto, ali ostavićemo to na mlađim generacijama. Što se nas tiče, mislim da smo rekli svoje i ono što je trebalo - rekli smo u bazenu. Ostvarili smo svoje snove. Ovo olimpijsko zlato u Tokiju je za nas bilo kruna reprezentativne karijere i na najlepši mogući način smo rekli: Adio - zaključio je Filipović.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()