Filipović sve iznenadio: Nastaviću karijeru u Novom Beogradu

Osećao sam Atinu kao svoj dom tokom dve godine, kaže iskusni srpski vaterpolista

05.06.2023. 14:11
  • Podeli:
Filip Filipović VSS-1665061948598.webp Foto: VSS

Vaterpolista Olimpijakosa i nekadašnji kapiten reprezentacije Srbije Filip Filipović (36) igraće naredne sezone za Novi Beograd, piše grčka "Gazeta delo Sport". 

Filipović je član Olimpijakosa od 2021. godine, a pre toga je igrao za Solnok, Pro Reko, Radnički i Partizan. On je ove sezone sa Olimpijakosom osvojio šampionsku titulu u Grčkoj i nacionalni Kup. Sa klubom iz Pireja osvojio je peto mesto na završnom turniru Lige šampiona u Beogradu. 

"Recimo da se na kraju puta osećam dobro i ništa više od toga. Jer, kao što sam rekao i posle poraza od Novog Beograda u četvrtfinalu LŠ, ovaj tim nije stvoren za peto ili sedmo mesto. Definitivno smo bili napravljeni za nešto više. Produžiću karijeru za još godinu dana. Nastaviću karijeru u Novom Beogradu", rekao je Filipović. 

Srpski vaterpolista je planirao da karijeru završi u Grčkoj, ali je u međuvremenu promenio plan. 

"Moja najveća želja bila je da završim karijeru ovde sa ovom neverovatnom grupom momaka. Zahvalan sam im i reći ću im kada se nađemo na piću ili dva. Ali, reći ću im i da je bila čast biti deo ovog tima. Od prvog trenutka kada sam stigao u Olimpijakos, svi su me ovde prihvatili kao svog. Osećao sam Atinu kao svoj dom tokom dve godine. Vežu me lepe emocije, biće teško, sigurno ću se vratiti u Atinu da tu provedem izvesno vreme. Mislim da nisam imao slične trenutke u životu, tako lepe, kao kada sam bio sam ovim momcima", zaključio je Filipović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()