Gocić izbacio iz tima najboljeg igrača i nekadašnjeg saigrača

Posle neuspeha na završnom turniru regionalne lige, Novobeograđanima ostaje borba za titulu u domaćem šampionatu

28.03.2023. 14:24
  • Podeli:
Dušan Mandić-6422e15544d3d.webp Foto: Profimedia

Trener vaterpolista Novog Beograda Živko Gocić, nakon poraza u polufinalu završnog turnira regionalne lige od dubrovačkog Juga, ne računa više na najboljeg igrača Dušana Mandića.

Ova informacija potvrđena je Tanjugu u klubu sa Novog Beograda.

Gocić nije zadovoljan Mandićevom igrom i on neće biti u kombinaciji za naredne mečeve, niti će trenirati sa ekipom.

Novi Beograd minulog vikenda nije uspeo da odbrani titulu u regionalnoj ligi, a prethodno je poražen u finalu Kupa Srbije od Crvene zvezde.

Novobeograđanima prestoji borba za titulu u domaćem šampionatu, ali i Ligi šampiona, gde imaju zagrantovano mesto na Fajnal-ejtu, gde će biti domaćini.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()