Grbić osvojio srebro sa Poljskom, Francuzima pripalo zlato

Francuska je danas bila bolja od Poljske rezultatom 3:0

10.08.2024. 15:45
  • Podeli:
nikola grbić reuters-66a9fe4335d0a.webp Foto: Reuters

Nekadašnji selektor srpske reprezentacije, a sada selektor Poljske Nikola Grbić moraće da se zadovolji olimpijskim srebrom na Olimpijskim igrama u Parizu.

Francuska je danas bila bolja od Poljske rezultatom 3:0 u finalu Olimpijskih igara. Po setovima je bilo 25:19, 25:20, 25:23.

Moglo je biti i dosta ubedljivije, videli smo čak i neizvesnost iako su Francuzi ispustili u trećem setu 24:18, ali su njihovi rivali stigli samo do 24:23. 

Sve u svemu, čestitke našem Nikoli Grbiću na osvojenoj medalji.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()