Gvideti: Nismo srećni zbog rezultata, ali video sam mnogo dobrih stvari

Odbojkašice Srbije poražene su jutros u Rio de Žaneiru od selekcije Dominikanske Republike sa 3:1

16.05.2024. 12:00
  • Podeli:
profimedia-0780558119 djovani gvideti-650d63a8b85d3.webp Foto: Profimedia

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Đovani Gvideti izjavio je danas da nije srećan zbog poraza od Dominikanske Republike, ali je dodao da je video dosta pozitivnih stvari na prvom meču ovogodišnjeg izdanja Lige nacija.

Odbojkašice Srbije poražene su jutros u Rio de Žaneiru od selekcije Dominikanske Republike sa 3:1 (25:18, 25:17, 21:25, 25:20) u prvoj utakmici Lige nacija.

"Osim rezultata, zbog kojeg nismo srećni, video sam mnogo dobrih stvari. Bio je ovo prvi meč u seniorskom timu za mnoge igračice, razumem da su bile uzbuđene. Ali video sam pozitivne stvari kod mladih devojaka, tim koji je već stabilan u bloku, u odbrani smo takođe bili dobri", rekao je Gvideti, preneo je zvanični sajt OSS. 

"Mnogo smo se mučili u napadu, bili smo preslabi u odnosu na Dominikanu. Ali, s obzirom na nivo oba tima, mislim da smo odigrali dobar meč i radujem se onima koji slede", dodao je selektor Srbije.

Odbojkašice Srbije igraće sutra od 19 časova protiv selekcije Tajlanda.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()