Gvideti: U redu je pobeda, ali nismo pokazali kako izgleda najbolja Srbija

Naše devojke za dva dana očekuje tim Sjedinjenih Američkih Država

29.07.2024. 23:21
  • Podeli:
oi 2024, ženska odbojkaška reprezentacija srbije, odbojkašice srbije, 29 jul 2024 - foto Reuters-66a8087fc88c3.webp Foto: Reuters

Odbojkašice Srbije su sigurno startovale na Olimpijskim igrama, gde su u prvom kolu pobedile domaćina Francusku sa 3:0 (25:17, 25:17, 25:22). Selektor Đovani Gvideti je i pored toga rekao da naš tim nije pokazao koliko je zapravo dobar. Gvideti je istakao da je ekipa sporije ušla u meč.

"Bio je spor početak, ali onda se ekipa uigrala. Atmosfera je bila jako dobra, a nekim igračicama je ovo bilo prvo iskustvo na Olimpijskim igrama. Pobeda od 3:0 nikada nije laka i mislim da nismo bili opušteni koliko bi trebalo. I nismo pokazali kako izgleda najbolja Srbija, ali mislim da je ovo u redu, bio je prvi meč i uzeli smo tri boda. Sada moramo da gledamo naredna dva meča".

                                                                                                  Đovani Gvideti

U ovom meču smo videli na delu debitantkinje Aleksandru Uzelac i Henu Kurtagić.

"Nisam dao šansu nikome, nije vreme za davanje šanse. Poslao sam na teren igračice kojima verujem i koje mogu da učine tim boljim. I odradili su sjajno leto, i zaslužuju da počnu, ali ja imam na klupi sjajne igračice koji takođe treniraju sjajno i koje su spremno. Mislim da ću za naredni meč morati da pravim neke izmene. Turnir je dug i trebaće nam sve igračice, ja sam srećan što imam ovako jaku ekipu".

Naše devojke za dva dana očekuje tim Sjedinjenih Američkih Država, koji je u prvom kolu izgubo od Kine (2:3).

"Sa Amerikom nas čeka težak duel. Amerika je danas odigrala sjajan meč. Veoma kvalitetno igraju i mnogo su jake. Moraćemo protiv njih da igramo bolje nego večeras" zaključio je zaključio je Givdeti, a prenosi Blic.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()