'Ne planiram da se povučem iz Formule 1'

Volim ono što radim. Imamo mnogo posla, imamo još mnogo toga da ostvarimo. Tako da ne planiram u skorije vreme nigde da idem, poručio Luis Hamilton

06.10.2022. 16:38
  • Podeli:
hamilton-profimedia.jpg Foto: Profimedia

Vozač Mercedesa Britanac Luis Hamilton ne planira da se povuče iz Formule 1 u skorije vreme, prenosi Skaj sport. Hamilton, koji je sedmostruki svetski šampion Formule 1, ima ugovor sa Mercedesom do kraja naredne godine.

"Planiram da duže ostanem u F1. Samo nije dogovoreno koliko. Želim da ostanem doživotno u Mercedesu, ali u nekoj drugoj ulozi", rekao je Hamilton.

Britanski mediji su podsetili na nedavnu izjavu direktora Mercedesa Tota Volfa, koji je poručio da Hamilton može da vozi još najmanje pet godina.

"Nisam razgovarao sa Volfom o toj izjavi, ali postoji mogućnost. Volim ono što radim. Imamo mnogo posla, imamo još mnogo toga da ostvarimo. Tako da ne planiram u skorije vreme nigde da idem", rekao je britanski vozač.

Hamilton (37) je u karijeri ostvario 103 pobede u F1. On je trenutno šesti u generalnom plasmanu vozača sa 170 bodova.

Naredna trka u šampionatu F1 biće vožena u nedelju za Veliku nagradu Japana od sedam časova na stazi Suzuka.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()