Horner pred start sezone: Drago mi je što je proces završen

Red Bul je početkom februara pokrenuo istragu protiv Hornera

29.02.2024. 16:50
  • Podeli:
Formula 1-65bcf3186ad1e.webp Foto: Profimedia

Direktor ekipe Red Bul Kristijan Horner izjavio je da mu je drago što je proces protiv njega završen i istakao da je tim spreman da odbrani obe titule u šampionatu Formule 1, prenosi AP.

Horner je ostao na funkciji direktora Red Bula pošto su protiv njega odbačene optužbe za neprikladno ponašanje.

Red Bul je početkom februara pokrenuo istragu protiv Hornera, nakon što ga je koleginica optužila za neprikladno ponašanje. Nezavisna komisija austrijske kompanije odbacila je te optužbe.

"Samo mi je drago što je proces završen. Naravno da ne mogu da komentarišem proces, ali sada smo ovde i spremni da se fokusiramo na sezonu pred nama i da pokušamo da odbranimo obe titule", rekao je Horner za "Skaj sport".

Nova sezona u šampionatu F1 počinje u subotu trkom za Veliku nagradu Bahreina.
 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()