Humanitarna pomoć: Zvezda Formule 1 zaradila ogromnu cifru od prodaje kalendara za 2024.

Botas je na ovu ideju došao nakon jedne fotografije

30.11.2023. 16:00
  • Podeli:
Valter Botas-6568a165d0d86.webp Foto: AP Photo/Darron Cummings, POOL/Tanjug

Vozač Alfa Romea Valter Botas skupio je 150.000 dolara za humanitarnu organizaciju za zdravlje muškaraca "Movember" nakon što je rasprodat kalendar "Botas 2024". Takmičar u Formuli 1 svakom mesecu u godini je "posvetio" fotografiju svoje gole zadnjice.

Štampano je 10.000 primeraka koji su brzo rasprodati, a po pet evra od svakog kalendara išlo je za istraživanje raka prostate.

"Mnogo vam hvala na podršci u novembru. Uz donacije i kalendare zajedno smo prikupili značajan iznos za "Movember". Konačne brojke biće poznate narednih dana, ali govorimo o oko 150.000 dolara prikupljenih sredstava", objavio je Botas putem društvenih mreža.

Botas je na ovu ideju došao nakon što ga je njegova devojka i australijska biciklistkinja Tifani Kromvel slikala kako leži go u potoku na Aspenu.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()