Spasili četiri meč lopte: Italijani preokretom do polufinala Olimpijskih igara u Parizu

Oni će u polufinalu igrati protiv pobednika meča između Nemačke i Francuske

05.08.2024. 16:25
  • Podeli:
odbojkasi italije reuters-66b0df98123ae.webp Foto: Reuters

Muška odbojkaška reprezentacija Italije plasirala se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu, pošto je danas u četvrtfinalu pobedila selekciju Japana 20:25, 23:25, 27:25, 26:24, 17:15.

Najefikasniji u selekciji Italije bio je Alesandro Mikeleto sa 24 poena, dok su Juri Romano i Danijele Lavija zabeležili po 19. U reprezentaciji Japana najbolji je bio Juki Išikava sa 32 poena.

Odbojkaši Italije će u polufinalu OI igrati protiv pobednika meča između Nemačke i Francuske, koji je na programu od 17 časova.

Odbojkaši Poljske su ranije danas izborili plasman u polufinale OI, pošto su savladali Sloveniju 3:1, po setovima 25:20, 24:26, 25:19, 25:20. Poljska će u polufinalu igrati sa boljim iz duela između Brazila i SAD.

Ovaj meč je na programu večeras od 21 sat.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()