Ivana Vuleta u finalu Svetskog prvenstva

Treći skok nije ni bio potreban

19.08.2023. 14:42
  • Podeli:
Ivana Vuleta_Svetsko prvenstvo u atletici_Budimpešta_Foto Tanjug_AP Photo_Bernat Armangue-64e0b87e25573.webp Foto: Tanjug / AP Photo / Bernat Armangue

Svetsko prvenstvo u atletici počelo je dobrim rezultatima srpskih takmičara. Naša atletičarka Ivana Vuleta obezbedila je plasman u finale skoka u dalj na takmičenju u Budimpešti.

Nakon Armina Sinančevića u disciplini bacanje kugle, očekivan plasman u finale obezbedila je srpska skakačica u dalj. Ona je u drugoj seriji kvalifikacija skočila 6,82 metra i tako se automatski plasirala u finale.

Vuleta je najpre u prvom pokušaju prestupila, međutim nije joj bilo potrebno mnogo za dobar rezultat. Ona je trenutno prva u grupi B i neće skakati u trećoj seriji.

Mlada srpska atletičarka Milica Gardašević je u trećoj seriji skočila 6,45 metara, što znači da neće učestvovati u finalu skoka u dalj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()