Jakšić ne krije uzbuđenje pred Olimpijske igre: U glavi samo reprezentacija

Naš tim se u Kranju priprema za predstojeće Olimpijske igre

01.07.2024. 19:30
  • Podeli:
nikola jaksic Dusan MilenkovicATAImages-6682e773479b9.webp Foto: Dusan MilenkovicATAImages

Kapiten Srbije Nikola Jakšić sumirao je dosadašnje pripreme vaterpolista za Olimpijske igre.

 "Radili smo kao i uvek, dva puta dnevno. Fokusirani smo, znamo šta nam je cilj. Zadovoljan sam, radimo baš dobro. Verujem da će uroditi plodom", izjavio je kapiten vaterpolo reprezentacije Srbije Nikola Jakšić.

Vaterpolisti Srbije se u Kranju pripremaju za predstojeće Olimpijske igre u Parizu. Vaterpolisti Srbije će u utorak napustiti Kranj, a od četvrtog do sedmog jula igraće u Šapcu na turniru "Srbija 2024".

Na turniru će pored Srbije učestvovati još Australija, Francuska, Rumunija, Nemačka i Crna Gora.

Jakšić, koji je trenutno član Novog Beograda, osvojio je sa selekcijom Srbije zlatne medalje na OI 2016. u Rio de Žaneiru i OI 2021. u Tokiju.

"Klub je sada u drugom planu, samo je reprezentacija u glavi. U Novom Beogradu sam naredne godine, imam ugovor. OI su u žiži interesovanja. Imamo velike ambicije, kao i uvek. Radimo, ponavljam, jako dobro i ako se po tome poznaje, po angažovanju svih nas, imamo pravo na optimizam", rekao je Jakšić, prenosi danas zvanični sajt VŠ.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()