Jelena Kontić i Ivan Martinović u finalu Svetskog prvenstva

Plasman u finale u disciplini miks duet slobodan sastav je novi uspeh srpskih sportista

21.07.2023. 10:57
  • Podeli:
Jelena Kontić i Ivan Martinović-64ba486a8f404.webp Foto: Reuters/Marko Đurica

Reprezentativci Srbije Jelena Kontić i Ivan Martinović plasirali su se u finale Svetskog prvenstva u umetničkom plivanju u disciplini miks duet slobodan sastav, saopštio je Plivački savez Srbije (PSS). 

Srpski miks duet zauzeo je osmo mesto u preliminarnom delu takmičenja i tako izborio plasman u finale u kom će učestvovati 12 najboljih parova. Finale je na programu u subotu u tri časa ujutru po srpskom vremenu.

Plasman u finale u disciplini miks duet slobodan sastav je novi uspeh dueta Kontić-Martinović koji je osvojio deveto mesto u disciplini miks duet tehnički sastav. 

Kako je istaknuto iz PSS, velike zasluge za odlične rezultate srpskog tandema ima i trener Svetlana Kontić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()