Jelenić pita Soroa: Da li ste tokom OI u Riju, kao golman Brazila, primali nacionalnu penziju Srbije?

Direktor VK Novi Beograd je čovek koji je tužio VSS, podseća predsednik Saveza

23.06.2023. 10:34
  • Podeli:
Viktor Jelenić-64956b483b733.webp Foto: VSS

Predsednik Vaterpolo saveza Srbije Viktor Jelenić postavio je pitanje Slobodanu Sorou u saopštenju koje je objavljeno na sajtu VSS: Da li je direktor VK Novi Beograd tokom Olimpijskih igara u Riju de Žaneiru primao srpsko nacionalno priznanje.

Direktor vaterpolo kluba Novi Beograd Slobodan Soro saopštio je, dan ranije, da očekuje od predsednika Vaterpolo saveza Srbije (VSS) Viktora Jelenića da ima iste aršine prema svim klubovima.

Na javno saopštenje Slobodana Sora, svojim saopštenjem se oglasio predsednik VSS Viktor Jelenić.

"Drago mi je da bivši brazilski reprezentativac, portparol Novog Beograda, čovek koji je tužio Vaterpolo savez Srbije za dugovanja, kaže da je vaterpolo veći od svih nas. Tako i treba da bude. Zato bih dotičnom gospodinu postavio samo jedno pitanje. Da li ste 10. avgusta 2016, na Olimpijskim igrama u Riju de Žaneiru, kada ste branili za brazilsku reprezentaciju na utakmici protiv reprezentacije Srbije, koju je Srbija izgubila 6:5 uz vašu veliku pomoć, primali srpsko nacionalno priznanje? Molim Vas za kratak odogovor na ovo lako pitanje, da ili ne. Imao bih još pitanja, ali su teška, pa to nekom drugom prilikom, jer je sada interes reprezentacije i države Srbije na prvom mestu", istakao je Jelenić.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()