Jezivi snimak: Atletičar kladivom teško povredio sudiju

Atletičar je odmah prišao nesrećnom čoveku, te je pokušao, koliko-toliko, da rukama zaustavi krvarenje

01.10.2023. 21:16
  • Podeli:
profimedia-0809901382 bacanje kladiva ali zankavi-6519ca370b9b1.webp Foto: Profimedia

Atletičar iz Kuvajta Ali Zankavi teško je povredio sudiju na Azijskim igrama, koje se održavaju u Kini. On je slučajno pogodio sudiju kladivom, a nesrećni čovek je posle udarca zadobio otvoren prelom.

Al Zankavi je slučajno ispustio kladivo pre nego što je uspeo da ga baci. Nažalost, završilo je na nogama nesrećnog sudije.

Sudija je zadobio otvoreni prelom noge. Jasno je bilo da je situacija ozbiljna, videlo se da trpi velike bolove, ali mu je odmah ukazana medicinska pomoć.

Atletičar je odmah prišao nesrećnom čoveku, te je pokušao, koliko-toliko, da rukama zaustavi krvarenje dok nije stigla lekarska ekipa.

Sudija je odveden u bolnicu. Konstatovan mu je otvoreni prelom potkolenice i hitno je operisan.

Nešto kasnije se pojavila i fotografija na kojoj su operisani sudija i pomenuti sportista, koji je došao u posetu nesrećnom čoveku.

Pogledajte kako je sve to izgledalo: 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()