Ko ima više šansi za titulu: "Rado ću pomoći Norisu ako budem u mogućnosti"

Ferstapen je prvi sa 313 bodova, Noris je na drugom mestu sa 254, a Pjastri četvrti sa 222 boda

19.09.2024. 16:09
  • Podeli:
oskar pjastri, 15 sept 2024 - profimedia-0908346201-66ec302ad9658.webp Foto: Profimedia

Vozač Meklarena u Formuli 1 Oskar Pjastri izjavio je danas da će pomoći klupskom kolegi Landu Norisu u narednim trkama ukoliko bude bio u mogućnosti.

Australijski vozač je rekao da njegova pobeda prošle nedelje u Azerbejdžanu ništa nije promenila u Meklarenovom pristupu.

"Lando je još uvek ispred u mene šampionatu, ima realnije šanse da osvoji titulu. Želim da pobeđujem u narednim trkama, ali ukoliko bude trenutaka kada mogu da pomognem da Noris onda ću to rado učiniti", rekao je Pjastri novinarima u Singapuru, prenosi Bi-Bi-Si.

Meklaren je pre trke u Bakuu saopštio da se opredelio za Norisa kao glavnog vozača pošto je najbliži lideru šampionata Maksu Ferstapenu.

Holandski vozač je prvi sa 313 bodova, Noris je na drugom mestu sa 254. Pjastri je na četvrtoj poziciji, ima 222 boda.

Naredna trka u šampionatu Formule 1 voziće se 22. septembra za VN Singapura.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()