Kraj velike karijere: Duško Pijetlović se oprostio od vaterpola

On je poslednji meč odigrao sedmog juna za Novi Beograd

15.08.2024. 15:10
  • Podeli:
Duško Pijetlovic-65f41d656b269.webp Foto: Profimedia

Nekadašnji vaterpolo reprezentativac Srbije Duško Pijetlović izjavio je da je završio igračku karijeru.

Pijetlović (39) je u karijeri igrao za Vojvodinu, Partizan, Pro Reko, Crvenu zvezdu, Sintez, Dinamo iz Moskve, Solnok i Novi Beograd. 

On je poslednji meč odigrao sedmog juna za Novi Beograd protiv Olimpijakosa (6:9) u meču za treće mesto na Fajnal foru Lige šampiona na Malti.

"Došao je kraj igranju. Nisam nikome govorio i ne mislim da je to sada važno", rekao je Pijetlović za Sportklub.

"Ponosan sam, bilo je lepo", dodao je nekadašnji vaterpolo reprezentativac Srbije.

Vaterpolisti Srbije osvojili su zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto su u finalu pobedili Hrvatsku 13:11.

"Da ostavimo završnu rekapitulaciju za naredni mesec. Ima vremena. Sada su ovi momci važni, srećan sam i ponosan zbog njih. Znam šta su sve prošli i koliko ovo zlato ima težinu", naveo je Pijetlović, koji je sa Srbijom na OI osvojio dve zlatne i dve bronzane medalje.

Pijetlović je sa Srbijom dva puta bio šampion sveta, a na SP osvojio je i po jednu srebrnu i bronzanu medalju.

 Na Evropskim prvenstvima osvojio je pet zlatnih, jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()