Krauzer u Los Anđelesu oborio lični i svetski rekord

Dometi jednog čoveka u atletskoj disciplini

28.05.2023. 10:28
  • Podeli:
Rajan Krauser-6473108b4d48e.webp Foto: Profimedia

Američki atletičar Rajan Krauzer oborio je na Gran pri mitingu u Los Anđelesu svetski rekord u bacanju kugle, koji sada iznosi 23,56 metara.

Dvostruki olimpijski šampion je oborio svetski rekord, koji je do sada iznosio 23,37 metara, a bio je u vlasništvu upravo Krauzera. 

Američki bacač kugle je ovaj rezultat ostvario pre dve godine na američkim kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju. Krauzer je na mitingu u Los Anđelesu još dva puta bacio kuglu preko 23 metara. On je ostvario rezultate od 23,23 i 23,31 metar.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()