Kukolj nakon poraza u Parizu: Bio sam uveren da je rezultat na semaforu pogrešan

Naš džudista ne krije razočarenje

01.08.2024. 17:00
  • Podeli:
Aleksandar Kukolj-1666701313369.webp Foto: Judo.rs

Aleksandar Kukolj posle poraza od Mađara Žomborga Vega u prvom kolu Olimpijskih igara u Parizu u kategoriji do 100 kilograma. Nakon meča je bio prilično razočaran.

"Pogledao sam snimak kako bih video da li sam bio subjektivan u borbi, jer sam imao osećaj potpune kontrole. Sada kada sam pogledao snimak, ne mogu da shvatim kako su doneli tu odluku", istakao je on.

Veg je do pobede stigao vazarijem.

"Kada smo ustali iz te situacije, bio sam uveren da je rezultat na semaforu pogrešan", dodao je Kukolj, preneo je zvanični sajt OKS.

Kukolj će za dva dana nastupiti u miksu sa ostatkom džudo tima Srbije. 

"Sledi mi nastup u miksu, koji je specifičan zbog kategorija u kojima se takmičimo. Nadam se da se niko neće povrediti, jer većina nas, četvoro od šestoro, ne nastupa u svojoj kategoriji, već u jednoj ili dve kategorije iznad naše", rekao je Kukolj.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()